JOKAINEN PROJEKTI ALKAA TYHJÄLTÄ NÄYTÖLTÄ.

Haluan tietää persoonasi, jotta voin rakentaa tarinaasi. Haluan tutustua sinuun, jotta saamme enemmän irti ja annamme yhdessä eniten. Haluan auttaa sinua matkallasi, sillä tiedän, mitä on tavoitella unelmiaan ja saada ääntänsä aitona kuuluviin.

Minulla ei ole valmiita hintoja. Sillä minulle jokainen projekti lähtee mahdollisuudesta ja mahdollistamisesta. Pystyn ottamaan haltuun isojakin kokanaisuuksia, sillä sosiaalisena ihmisenä verkostoni on laaja. En edes yritä tehdä kaikkea itse, vaan etsin parhaat palat tukemaan tekemistä jokaisen projektin parhaaksi. Sitä kutsutaan tuottamiseksi.

Konsultointi ja ensimmäinen yhteinen suunnittelupalaveri ei maksa mitään, etkä saa yhtäkään turhaa laskua. En myöskään yritä myydä sinulle pullotettua vettä tai sulanutta jäätelöä. Kerron myös rehellisesti, mikäli tarpeemme eivät kohtaa ja ohjaan sinut eteenpäin.

VIESTIEN KUULUU NÄKYÄ JA TUNTUA!

Ja nyt mietit miksi juuri minä olisin hyvä.

Miksi minä auttaisin sinua? Miksi yksinyrittäjä? Miksi ei iso firma, joka tekee rahasta mitä vaan?

Olen tehnyt ja kirjoittanut lukuisia
kirjoja. Kaivanut esiin sanomattomia ydinviestejä, kävellen ympyrää satoja kilometrejä miettien ja luoden. Olen tehnyt tv-tuotantoja ja omien kirjojen lisäksi tuottanut muiden kirjaideat valmiiksi kansien väliin. Olen kuunnellut ihmisten suurimpia haaveita ja kiteyttänyt oleelliset sanat ja luonut uskoa ihmisiin. Olen miettinyt markkinointi – ja viestintäsuunnitelmia brändin ja ihmisen tueksi, rakentanut lehdistötiedotteita ja luonut kohtuullisen määrän medialäpimenoja.

Olen aloittanut itse tyhjästä. Ei minulla ollut kukaan kertomassa kuinka asiat tehdään. Olen astunut suohon ja kompastunut puunrunkoon, joten tiedän, mitkä karikot on kierrettävissä.
Sitä paitsi minä teen tätä tunteella ja intohimolla, minä elän ja hengitän tätä. Se kuuluu ja sen kuuluu näkyä!

En edes yritä tehdä kaikkea yksin, minulla on erittäin laaja ammattilaisten verkosto, joten isot jutut hoituvat siinä missä pienetkin.

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai napata etusivulta puhelinnumeron ja soittaa - odotan jo yhteistä tekemistämme!