Kiva, että olet kiinnostunut tietämään kuka ruudun toisella puolella on!

TYÖHISTORIA (JOTENKIN HELPPO AIHE ALOITTAA)

Työhistoriani on melkoisen värikäs, ehkä eniten siitä syystä, että niin monet asiat saavat mielenkiintoni heräämään ja on kunnia tehdä mitä erilaisimpia juttuja ja auttaa ihmisiä  päämäärien ja tavoitteiden kanssa. Osaamisen jakaminen on kuitenkin lähtökohtaisesti melko simppeli tapa tehdä hyvää.

En muutamia vuosia sitten olisi ikinä uskonut sanovani ääneen tätä:

Rakastan tarinoita – niitä ihmisistä lähtöisin olevia pitkiä keskusteluja. Kun kilvet lasketaan, katsotaan silmiin ja aloitetaan tyhjältä paperilta luomaan jotain täysin uutta – siinä hetkessä on tähdet kohdallaan.

Toki olen hulluna kaikkeen tuottamiseen, ilmiöihin, tv-tuotantoihin, yritysmainontaan ja niihin ahaa-elämyksiin, kun se kirkas lamppu vaan syttyy päässä, kun tajuat keksineesi jotain todella mahtavaa. EI sellaista työtä voi olla rakastamatta – ainakaan minä en voi olla. Kaikki se minkä ytimessä on ihminen, ihmisen hyvinvointi ja itsensä kehittäminen – se on elämän suola.

Olen opiskellut johtamista ja tehnyt HR-puolen ja erilaisten hankkeiden kanssa töitä. Lisäksi aikani kuluu kirjojen kirjoittamisen ja toimittamisen parissa. Uusien ideoiden ja ilmiöiden etsiminen ja esikoiskirjailijoiden sparraaminen on äärimmäisen antoisaa tekemistä. Olen tehnyt toimittajan töitä, rakentanut ohjelmasarjoja Suplaan ja laittanut kädet saveen myös TV-tuotannoissa. Jaan mielelläni osaamistani, edelleen lempiaiheitani ovat itsensä kehittäminen, motivointi, hyvinvointi ja tuo kirjoittaminen kaikkine ihmeellisyyksineen.

Olen sellainen syvään päähän hyppääjä. Vietin ennen luovaa alaa kahdeksan vuotta ambulanssissa (töissä). Nuo vuodet muokkasivat tapaani arvostaa elämää  ja sieltä pohja katsoa tätä maailmaa on hankittu.

Olen semmoinen tekijätyyppi, tykkään nopeasyklisestä tekemisestä ja jätän asioiden jahkaamisen mielelläni muille.

Categories: Omasta kynästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related Posts

Omasta kynästä

Vahvat eivät horju

Vahvat eivät horju Epävarmuus, tuo outo tunne, on hiipinyt elämään melko usein viime aikoina. Kuvittelen koko ajan, että työt loppuvat, että ei tule enää seuraavaa toimeksiantoa, ei juttua jossa saa ylittää itsensä. Oppiiko tuon tunteen Read more…

Omasta kynästä

Oli vuosi 2010, tai jotain sinnepäin

Se oli vuosi 2010, olin ollut muutaman vuoden töissä ensihoidossa, mun haave oli päästä pelastuslaitokselle töihin. Vuonna 2012 yksityisen sektorin käydessä ahtaaksi ja epäoikeudenmukaiseksi hain ja pääsinkin Pelastuslaitokselle töihin. Tavoite oli siinä hetkessä täyttynyt. Vuonna Read more…

Omasta kynästä

Kuka sitä sisältöä tuottaa?

Kenelle lankeaa sisällöntuottaminen tällä viikolla yhteisessä firman viikkopalaverissa? Jokainen väistelee aihetta ja varsinkin ehdottajan katsetta. Yhtäkkiä mainoskynän logo alkaa kiinnostamaan kovasti, pitää näyttää olevinaan kiireiseltä, että homma ei vaan lankea sinulle. Kukaan ei halua pestiä Read more…