Yllätys yhdessä pöydässä

Endemol Shine Finland, (Nelonen, 2019)
Castingkoordinaattori

Ohjelmassa huippukokki Teemu Laurell yllättää ystäväporukoita ja luotsaa heitä yhteisen ruuanlaiton iloihin, maustaen kokemusta vielä yllätysvierailla. Kotimainen lifestyleohjelma. Ohjelma tuotettin yhteistyössä Valion kanssa kesällä ja syksyllä 2019.

Asuntokaupat Sokkona

Moskito Television,  (Nelonen, 2019)
Castingkoordinaattori

Ohjelma perustuu tanskalaiseen formaattiin Buying Blind, jossa kymmenen rohkeaa perhettä tai pariskuntaa antavat asuntoon käytettävät rahansa kiinteistövälittäjälle, joka ostaa heille asunnon. Asuntokaupat toteutettiin siis ”sokkona”.  Ohjelman juontajana toimi Ellen Jokikunnas ja kiinteistövälittäjänä Andrei Koivumäki.

Työni ohjelmassa oli valita ja etsiä formaattiin sopivat ja mielenkiintoiset perheet ja pariskunnat. Ensimmäisessä vaiheessa hakemukset luetaan ja mielenkiintoisimmat kontaktoidaan puhelimella. Mielenkiintoisimpien luona vieraillaan käsikameran kanssa ja tutustutaan ihmisiin ja heidän nykyiseen asuntoonsa. Tämän jälkeen kanava ja tuotantoyhtiö tekevät lopulliset päätökset ohjelmaan valittavista perheistä. Tässä projektissa mielenkiintoista oli seurata perheiden matkaa ensi haastatteluista kuvauksiin.

Ohjelma näytettiin Nelosella keväällä 2019.

Lisäksi olen mukana Yellow Filmin tuottamassa uudessa parisuhdeohjelmassa, jonka esitysaika on kevät 2020. Tein ohjelmaan castingin yhdessä Lotta Stenroosin kanssa. Tähän ohjelmaan pariskunnat etsittiin ja haastateltiin sosiaalisen median kautta. Kerron ohjelmasta lisää sitten kun ohjelman tiedot ovat julkisia.