True Crime

Todellisia tarinoita elämän pimeältä puolelta

True Crime

Kaupunkilaisnaiset ovat jo pitkään olleet true crime sisältöjen suurkuluttajia. Silti rikollisen, rikostoimittajan ja poliisin ääni on yleisesti miehen. On aika muokata tuota kuvaa. Oma True Crime siemen on istutettu jo pelastuslaitoksella työskennellessäni.

Lempikeikkoja olivat kaikki ne, joissa oli läsnä mahdollisuus, että mitä tahansa voi tapahtua. Se, että tuijottaa silmiin samaan aikaan sekä uhria että tekijää ja yrittää pitää tilanteen kasassa, tarjoaa henkisen kapasiteetin kasvutilaa ja laajentaa tapaa katsoa maailmaa isommassa kuvassa, on tämän työn palkitsevin osa.

True Crime on minulle totuuden kaivamista esiin asioista, jotka ovat jääneet mystisen verhon taakse piiloon. Intohimoni on penkoa ja kulkea jännittäviä True Crime polkuja ja pysyä totuudessa.

KATSO VIDEO
"Kuka tahansa meistä voi kohdata kenet tahansa heistä."

- Ratkaisematon, 1. kausi  -

Image

Ratkaisematon

Ratkaisematon on äänikirjasarja, jossa vuosien 2021-2022 aikana sukelletaan kolmeen selvittämättömään naiseen kohdistuneeseen henkirikokseen. Ensimmäinen kirja kantaa nimeä Susanne. Toinen kirja kertoo Helena Jämiäluoman tarinan ja kolmannessa kirjasarjan osassa sukelletaan 1950-luvun rikosmaailmaan Elli Immon tapauksen kautta.

Ratkaisematon kirjasarja on Dekkaristi Elina Backmanin kanssa yhdessä käsikirjoitettu ja tuotettu. Kustantajana toimii Otava.

 
 
Image
Kuka surmasi Susannen?
Image
Kuka surmasi Helenan?
Image
Kuka surmasi Ellin?