True Crime
Tarinat perustuvat tositapahtumiin

True Crime

Kaupunkilaisnaiset ovat jo pitkään olleet True Crime sisältöjen suurkuluttajia, silti rikollisen, rikostoimittajan ja poliisin ääni on miehen. On aika muokata tuota kuvaa. Oma True Crime siemen on istutettu jo pelastuslaitoksella työskennellessäni.

Lempikeikkoja olivat nimittäin kaikki ne, joissa oli vaarantuntua ja mahdollisuus sille, että mitä tahansa voi tapahtua. Se, että tuijottaa silmiin samaan aikaan sekä uhria että tekijää ja yrittää pitää tilanteen kasassa, tarjoaa henkisen kapasiteetin kasvutilaa ja laajentaa tapaa katsoa maailmaa isommassa kuvassa.

True Crime on minulle totuuden kaivamista esiin asioista, jotka ovat jääneet mystisen verhon taakse piiloon. Intohimoni on penkoa ja kulkea jännittäviä True Crime polkuja.

KATSO VIDEO
"Kuka tahansa meistä voi kohdata kenet tahansa heistä."

- Ratkaisematon, 1. kausi  -

Image

Ratkaisematon

Ratkaisematon on äänikirjasarja, jossa vuosien 2021-2022 aikana sukelletaan kolmeen selvittämättömään naiseen kohdistuneeseen henkirikokseen. Ensimmäinen kirja kantaa nimeä Susanne. Toinen kirja kertoo Helena Jämiäluoman tarinan ja kolmannessa kirjasarjan osassa sukelletaan 1950-luvun rikosmaailmaan Elli Immon tapauksen kautta.

Ratkaisematon kirjasarja on Dekkaristi Elina Backmanin kanssa yhdessä käsikirjoitettu ja tuotettu. Kustantajana toimii Otava.

SEURAA INSTASSA